PENALTI TURNUVALARI BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Okulumuz spor alanında farklı bir etkinliğe imza attı. Gerçekleştirilen penaltı turnuvası, öğrencilerimiz arasında büyük bir heyecan yarattı. Turnuvada büyük bir rekabetin yaşandığı gözlenirken, her yaş grubundan öğrencimizin kıyasıya mücadelesi nefesleri kesen anlar yaşattı. Penaltıların ardı arkası kesilmezken, kalecilerimiz de çabalarıyla dikkat çekti. Final maçları büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edildi ve galip gelen öğrencilerimiz coşkuyla kutlandı. Turnuvanın sonunda dereceye giren 6C ve 8A sınıfı öğrencilerine ödülleri takdim edildi. Katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen başta Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Ufuk VURGUN olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

29.09.2023 53

Videomuzu izlemek için tıklayınız.