Okulumuzda Öğrenci Kitap Tahlili Projesi Başlıyor

Okulumuz, öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla her ay düzenli olarak seçilen kitapların öğrencilerle birlikte detaylı bir tahlilini yapma kararı aldı. Bu proje kapsamında öğrencilere uygun seviyede kitaplar seçilerek, içerikleri ve öğrenme potansiyelleri detaylı bir şekilde incelenecek. Öğrencilerimizin edebi birikimlerini artırmayı hedefleyen bu proje, okuma alışkanlıklarını destekleyerek bilgi düzeylerini zenginleştirmeyi amaçlıyor.

Bu proje, okulumuzun öğrenci odaklı eğitim anlayışını güçlendirmeyi amaçlamakta olup, öğrencilerin bireysel gelişimlerine katkı sağlama yolunda önemli bir adımı temsil ediyor. Kitap analizi projesi ile öğrencilerimiz, çeşitli konularda derinlemesine düşünme ve analiz becerilerini geliştirme şansı yakalayacak, aynı zamanda farklı türlerdeki eserlerle tanışma imkanı bulacaklar.

23.10.2023 44

23-10-2023