Kasımlı Köyüne Veli Ziyareti

Eğitim ve öğretimde velilerle daha yakın bir işbirliği oluşturmak amacıyla Kasımlı Köyü'nde bir veli ziyareti gerçekleştirdik. Bu etkinlik, köydeki velilerle daha güçlü bir iletişim kurma fırsatı sunarken, aynı zamanda öğrencilerin eğitim süreçlerini daha iyi anlamalarına yardımcı oldu.Okul yöneticileri ve öğretmenler, Kasımlı Köyü'nde yaşayan velilerle buluştu ve onların görüşlerini ve beklentilerini dinledi. Bu ziyaret, öğrencilerin okulda ve evde daha başarılı olmalarını desteklemek için işbirliği yapma konusunda önemli bir adım oldu.Öğretmenlerimiz, velilerle samimi bir şekilde iletişim kurdu ve öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmek için velilerin desteğini sağlama konusundaki kararlılıklarını gösterdi. Okulumuz, velilerin katılımını ve görüşlerini önemseyerek, eğitimde daha büyük bir başarı elde etmeyi hedeflemektedir.

05.11.2023 51

Videomuzu izlemek için tıklayınız.